Hoe kan ik tickets afhalen?

Als u papieren tickets hebt geboekt, kunt u uw tickets ophalen op elk station op het vasteland van China of bij een erkende ticketagent. Om uw tickets af te halen aan een loket op het station, dient u uw afhaalcode en de geldige identiteitsbewijzen die bij de boeking voor alle passagiers werden gebruikt te tonen.

Als u e-tickets hebt gekocht, hoeft u geen papieren tickets op te halen. Zorg ervoor dat alle passagiers met e-tickets hun geldige identiteitsbewijs bij zich hebben dat zij bij de boeking hebben gebruikt.

Mededelingen:

1. Wanneer u de Guangzhou-Shenzhen-Hong Kong Express Rail Link neemt, zorg er dan voor dat u uw geldige reisdocument en eventuele benodigde visa bij u hebt.

2. Er worden kosten in rekening gebracht voor het ophalen van de tickets voor de Guangzhou-Shenzhen-Hong Kong Express Rail Link in Hong Kong. Om deze reden raden wij u aan om, indien mogelijk, uw tickets op te halen op het vasteland van China. De kosten voor het ophalen van de tickets zijn als volgt: HKD 10 voor elk ticket geprijsd onder CNY 200, HKD 20 voor elk ticket geprijsd van CNY 200 tot CNY 300, HKD 30 voor elk ticket geprijsd boven CNY 300.

3. Voor treinen die vertrekken vanaf Hong Kong West Kowloon Station dient u ten minste 45 minuten voor vertrek naar het station te komen om uw ticket op te halen en de in- en uitreisprocedures te voltooien.